פרגיות מוקפצות עם אטריות וירקות ברוטב אסיאתי

פרגיות מוקפצות
הפוסט הזה הוא קצת יוצא דופן, בפוסט הזה אני אפרסם מתכון של חבר מהפייסבוק שהוא כבאי בתחנת כיבוי, תכל'ס כולם מדברים על זה שהכבאים הם בשלנים מעולים, אז חברים, חוץ מעבודת הקודש שהם עושים בכיבוי והצלה והעובדה שהם מסכנים את החיים שלהם בכל פעם שהם עולים על מכונית כיבוי ומוזעקים למקרה כזה או אחר, חייבים לפרגן גם לארוחות המצויינות ולמאכלים המדהימים שהם מכינים.
 
אז תכירו את איילון, כבאי בתחנת כיבוי חוף הכרמל, והחלטנו שפעם בשבוע נפרסם מתכון מרפרטוואר המתכונים שלו כמו תור אישי.
נתחיל עם המוקפץ המדהים הזה (ניסיתי בעצמי).
 
תהנו חברים.
פרגיות מוקפצות 
 
פרגיות מוקפצות
 
פרגיות מוקפצות עם אטריות וירקות ברוטב אסיאתי
 
החומרים:
 
500 גרם פרגיות
רוטב סויה
רוטב טריאקי
ירקות: גמבה, פלפל חריף, גזר, שום, בצל  חתוכים לרצועות (ראו תמונה)
אטריות נודלס
סוכר
פלפל אדום חריף
שמן זית
בצל ירוק
 
אופן ההכנה: (וזה ציטוט מאילון)
בשר מוקפץ לבד עם רוטב סויה וטריאקי.
ירקות חתוכים לרצועות מוקפצים בנפרד: גמבה חריף גזר שום בצל עם רוטב סויה וטריאקי.
איטריות מבושלות לפי ההוראות שעל האריזה.
מקפיצים הכל ביחד עם קצת סוכר, פלפל אדום חריף ודקה לפני שמוכן, זורקים בצל ירוק ומגישים.
 20140703-160934.jpg

2 תגובות

  1. בלי לפגוע באף אחד ,מה המיוחד במתכון הזה ??
    סטנדרטי,ידוע ואף הייתי אומרת משעמם.
    איפה החידוש ??
    אכזבה גדולה

    אהבתי

    • שלום לך רעה בלי לפגוע באף אחד, אבל ככה את מכנה את עצמך לא?
      מי אמר שהמתכון הזה מיוחד? לא זכור לי שהבטחתי חידושים, או שהבלוג שלי נותן הרגשה שמישהו המציא פה את הגלגל. סטנדרטי בהחלט, טעים ברמות, ואת יודעת מה, אם גיליתי משהו זה שמה שהכי פשוט הוא גם הכי טעים.
      חבל לי רק שהתאכזבת.
      מקווה שהיום ימשיך לך עם הפתעות טובות יותר ומאכזבות פחות.
      שיהיה יום נפלא. לימור.

      אהבתי

כתיבת תגובה