איך להכין קמח תופח בבית

כשאני הולכת לקניות בסופר אני נוטה לעבור על פניו של הקמח התופח ולפנות ישירות לקמח הלבן, לא בכוונה פשוט בגלל שהוא לא מופיע ברשימת קניות, עכשיו זה קצת יותר מסובך מזה כי תשאלו למה הוא לא מופיע ברשימת הקניות??! התשובה האמת היא נורא פשוטה אבל אל תגלו לאף אחד, אני שוכחת לרשום את זה….
עכשיו, אני בטח לא טועה אם אני חושבת שנתקלתם איזה פעם או פעמיים מצב שבו רציתם להכין עוגה ובגלל שהיה רשום במתכון "חבילת קמח תופח" לא הכנתם אותה? טוב אז גיליתי דרך פשוטה מאוד להכין קמח תופח בבית, כמו של שאר הדברים עזר לעניין הניסוי וטעיה…
 פשוט מאוד להוסיף כפית אבקת אפייה לכל כוס קמח לבן, כן, הקמח הלבן שאנחנו קונים בסופר. אם רוצים עוגה ממש אורירית אפשר להוסיף גם רבע כפית סודה לשתיה לתערובת….אבל לא חייב אבקת האפייה תעשה את העבודה.
תכינו מראש,  קחו קמח רגיל, תכניסו לתוכו שקית אבקת אפייה ושימרו בצינצנת תחת השם קמח תופח…
 
בהצלחה.
 
 
 

2 מחשבות על “איך להכין קמח תופח בבית

  1. מירב 30 ביוני 2015 בשעה 4:00 pm Reply

    אבקש לקבל פוסטים

    אהבתי

    • romi's cookies 1 ביולי 2015 בשעה 4:14 am Reply

      בוקר טוב יקירתי, יש אפשרות לקבלת פוסטים במייל אצלי באתר, כל מה שצריך לעשות זה להירשם, אם תסתכלי מתחת לתמונה שלי בצד שמאל ישנה אופציה כזאת. אשמח מאוד אם תירשמי.

      אהבתי

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: