מרנג שוויצרי

אז החלטתי להכין מרנג, כבר שנים שאני מחליפה מתכונים עם בת דודתי אבל אף פעם לא ממש הכנתי.

האמת, פעם לפני המון שנים היו הייתה אישה אמיצה… אני! שהחליטה להכין מרנג, יצאה עיסה כל כך נוראית שאף פעם לא העזתי להכין שוב.

כנראה שתפס אותי איזה שיגעון, או התקף אומץ כי החלטתי שוב להכין…

וזה מה שיצא..

 

מרנג שוויצרי

2 חלבונים

½ כוס סוכר

½ כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:

להכין 2 תבניות עם נייר אפייה.

להכניס את כל החומרים לקערה ומעל בן מרי להקציף קלות עם מקצף ידני (לא מיקסר, לא חשמלי) עד שכל הסוכר נמס.

להעביר למיקסר ולהקציף במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף נוקשה.

להוסיף לקצף טיפת צבע מאכל באיזה צבע שרוצים (לא חייב אבל בהחלט מומלץ), להעביר את הקצף לשקית זילוף ולזלף בצורה אחידה פרחים.

להכניס לתנור שחומם מראש ל – 90º למשך כ – 45 דקות.

להוציא לקרר ולהנות. (אם המרנג לא מתנתק בקלות מנייר האפייה סימן שצריך עוד כמה דקות).

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: