סורבה מנגו

סורבה מנגו

בבית החדש של ההורים שלי יש עץ מנגו!!

הקיץ אכלנו כל כך הרבה מנגו טעים, אורגני ומתוק שזה ממש תענוג.

אבל… כמה כבר אפשר לאכול מנגו?

אז חילקנו קצת לשכנים, לחברים, ועדיין נשאר הרבה מנגו.

קיץ, חם, מנגו, אז בואו נכין סורבה מנגו.

סורבה מנגו

סורבה מנגו

החומרים:

1 כוס מים

1 כוס סוכר

קליפת לימון מגורדת

1 כף מיץ מלימון סחוט

4 מנגו בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות

אופן ההכנה:

את המנגו המקולף והחתוך שמים במקפיא לשעה שעתיים עד שהוא קופא.

בינתיים מרתיחים את המים והסוכר בסיר קטן עד שכל הסוכר נמס, מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון ומערבבים היטב.

מוציאים את המנגו מהמקפיא ומעבירים למעבד מזון או בלנדר, מוסיפים את הנוזלים לאט לאט תוך כי טחינת המנגו, לא חייב להוסיף את כל הנוזלים, צריך רק לשים לב כי התערובת צריכה להישאר סמיכה אבל חלקה.

טועמים ואם חסרה מתיקות מוסיפים עוד קצת מהנוזלים.

מעבירים לכלי אטום להקפאה ומקפיאים לשעתיים שלוש, מוציאים מההקפאה ושוב מעבירים את התערובת למעבד מזון וטוחנים, מחזירים להקפאה ללילה. והסורבה מוכן.

מוציאים מגישים ונהנים.

 

סורבה מנגו סורבה מנגו סורבה מנגו סורבה מנגו סורבה מנגו סורבה מנגו

מתויג:, , ,

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: