קינוחי עוגות – גבינה ותותים

 

תותים 1

אחרי שני הפוסטים הקודמים, אין טעם לספר על המפגש בעבודה, ועל זה שהחלטתי לפנק אותם כי את זה כבר בטח הבנתם מהפוסטים הקודמים.

רק הקינוחים קצת שונים, הפעם זאת תערובת של גבינה ותותים.

הבסיס הוא אותו הבסיס, התערובת מתאימה ל – 40 כוסות במגוון טעמים.

תותים 2

 

תערובת בסיסית:

500 גרם גבנה לבנה 5%

1 כפות מיץ לימון טבעי סחוט

½1 כפות תמצית וניל

1 כוס סוכר

20 גרם ג'לטין

½ כוס מים רותחים

1 גביע יוגורט טבעי 3%

2 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

להמיס את הג'לטין במים הרותחים עד שלא יישארו גושים ולהניח לו להצטנן מעט.

בקערה גדולה לערבב את הגבינה עם מיץ לימון, תמצית וניל וסוכר עד שכל הסוכר יימס.

להוסיף לגלטין את היוגורט לערבב היטב עד שתיווצר תערובת חלקה ולהוסיף את התערובת לתערובת הגבינה.

להקציף 2 שמנת מתוקה ולהוסיף לתערובת הגבינה בתנועות עטיפה עדינות עד שהכל יתערב.

לקישוט:

חבילת תותים טריים

אופן ההכנה:

לחתוך את התותים לפרוסות דקות.

בתחתית כל כוס לסדר פרוסות יפות צמוד לתבנית, לשפוך לבפנים את תערובת הגבינה, ולקשט עם תותים חתוכים.

תותים תותים 2

 

 

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: