נגיסי עוף קריספיים בציפוי איטלקי

נגיסי עוף בציפוי קריספי

יום שישי, כבר שנים שהנהגתי ארוחת צהריים משותפת ומפנקת, ומה יותר מפנק משניצל וצ'יפס, בריא לא כל כך אבל בהחלט מפנק.

בדרך כלל אני מכינה את השניצל טבול קודם בקמח מצות ואחר כך בביצה….

מידי פעם אני משנה.

הפעם הכנתי נגיסי עוף קטנים מצופים בקורנפלקס ותערובת תבלינים איטלקית.

הנה המתכון להנאתכם

נגיסי עוף בציפוי קריספי

נגיסי עוף קריספיים בציפוי איטלקי

החומרים:

1 ק"ג חזה עוף נקי וחתוך לקוביות עסיסיות

1 כוס קמח

4 ביצים

3 כפות תערובת תבלינים איטלקית

1 כוס קורנפלקס טחון דק

½ כוס שמנת צמחית

אופן ההכנה:

מכינים 3 קערות.

בקערה אחת מערבבים 1 כוס קמח עם 1 כף תערובת תבלינים איטלקית.

בקערה שנייה טורפים 4 ביצים עם חצי כוס שמנת צמחית, 1 כף תערובת תבלינים איטלקית מלח ופלפל לפי הטעם.

בקערה האחרונה לערבב 1 כוס קורנפלקס עם 1 כף תערובת תבלינים איטלקית.

עכשיו להכנה:

מחממים שמן במחבת. מספיק שמן כדי לטגן בתוכו את השניצל.

טובלים כל נגיס עוף בקמח, בביצה ובתערובת הקורנפלקס ומטגנים עד שמזהיב היטב הופכים צד ומטגנים גם את הצד השני.

מסירים מהאש ומעבירים לקערה עם נייר סופג.

מגישים חם ליד סלט ירקות עסיסי עם מעט פלחי לימון.

נגיסי עוף בציפוי קריספי נגיסי עוף בציפוי קריספי נגיסי עוף בציפוי קריספי

 

מודעות פרסומת

מתויג:, , , ,

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: