לביבות קישואים פטרוזיליה ובצל

לביבות קישואים

יום שישי, החלטתי לבצע ניסוי  קטן ולראות אם המשפחה שלי תאכל לביבות בטטה ותפוחי אדמה,  בייחוד אחרי שהבן הגדול ציין שהוא אוהב בטטה, ואחר כך אמרתי, אם כבר אנחנו בניסויים למה שלא נעשה ניסוי גדול ונכין עוד סוג של לביבות, לביבות עם קישואים מלא פטרוזיליה ובצל.

תשמעו, לפי דעתי ניסויים זה דבר טוב כי הניסוי הזה פשוט הצליח, הלביבות נטרפו באהבה רבה.

אז בבקשה מתכון, תהנו.

לביבות קישואים פטרוזיליה ובצל

החומרים:

4-5 קישואים גדולים מגורדים דק

1 בצל גדול מגורד דק

צרור פטרוזיליה קצוצה דק

4-5 כפות פירורי לחם/מצה (אפשר יותר)

1 ביצה

1 כף מיונז

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

מגרדים את הקישואים דק דק, סוחטים היטב ומעבירים לקערה, מגרדים את הבצל דק דק, סוחטים היטב ומוסיפים לקישואים, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

מחממים שמן במחבת גדולה, יוצרים לביבות שטוחות מהקישואים ומטגנים עד שהלביבות משחימות משני הכיוונים.

מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים חם.

טעים גם קר…

בתיאבון.

לביבות קישואים
לביבות קישואים פטרוזיליה ובצל

 

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: