איך להכין חטיפי באונטי בבית

חטיף באונטי ביתי

מי לא מכיר את החטיף הטעים הזה, מלא בקוקוס לח ומתקתק, מצופה בשוקולד חלב מדהים.

השבוע נברתי קצת באינטרנט ומצאתי מלא מתכונים לבאונטי בייתי, בסוף עם קצת ניסוי וטעיה הגעתי לתוצאה הרצויה. הנה הבאונטי שלי, בלי הרבה עבודה ועם טעם נפלא.

באונטי בייתי

3 כוסות קוקוס טחון דק

1 קופסת שימורים של חלב מרוכז

½  כוס אבקת סוכר

לציפוי:

300 גרם שוקולד חלב איכותי

אופן ההכנה:

בקערה לערבב את הקוקוס, החלב המרוכז ואבקת הסוכר לתערובת אחידה.

ליצור גלילים  קטנים ולהניח על מגש מצופה בנייר אפייה, להכניס למקרר לחצי שעה כדי שהצורה תתגבש.

בינתיים להמיס על בן מארי (אמבט מים) את השוקולד עד שייהיה חלק לגמרי וללא גושים.

לסדר את הקוקוסים על רשת מעל מגש, לשפוך מעל את השוקולד שייצפה את כל הקוקוסים ולהכניס למקרר למשך שעה עד שהשוקולד מתקשה.

להניח על תבנית יפה ולהגיש.

תהנו.

 

IMG_5075.JPG

IMG_5077.JPG

IMG_5076.JPG

מתויג:, , , ,

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: