התחדשתי במיסטר קייק וגם מתכון לוופל בלגי

קניתי תנור חדש, תנור רציני של EAG, חווית אפייה אחרת, אבל להגיד את האמת, התרגשתי יותר מהמוצר השני שקניתי,  מיסטר קייק.

ככה הוא נראה

IMG_4675

המיסטר קייק הוא מכשיר שמכיל 8 דיסקיות, 2 מכל סוג. אחת למאפינס, אחת לוופל בלגי, אחת לקייק פופס ואחת לדונאטס.

ברור לכם שלא עברו 10 דקות מהרגע שהוא נכנס הביתה עד לזמן הכנת בלילה לוופל בלגי, מהר התארגנו עם שוקולד נוטלה, גנאש שוקולד וקצפת והתחלנו בהכנות.

ככה זה נראה תוך כדי הכנה..

IMG_4677
המתכון לוופל בלגי:

החומרים:

2 ביצים

2 כוסות קמח

¾ 1 כוסות חלב

½ כוס שמן

2 כפות סוכר

2 שקיות אבקת אפייה

¼ כפית מלח

½ כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

להקציף את הביצים כ – 5 דקות עד שנוצרת תערובת בהירה ואוורירית, להוסיף את שאר המרכיבים לפי הסדר ולהקציף לתערובת חלקה וחסרת גושים.

למלא את השקעים בתבנית המיסטר קייק ולאפות בהתאם להוראות.

למילויים: שוקולד נוטלה, ממרח שוקולד לבן, ממרח שוקולד השחר, גנאש שוקולד לבן, גנאש שוקולד חלב/מריר, אגוזים קצוצים, קצפת, מבחר פירות העונה, כדורי שוקולד במבחר טעמים, סירופ שוקולד, סירופ מייפל.

 

 

 

 

 

 

מודעות פרסומת

מתויג:, ,

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: