פוקצ'ה מדהימה עם מבחר מילויים

פוקצ'ה במילוי ממרח עגבניות מיובשות, חצילים, גבינת קשקבל

12 דקות עבודה, שעתיים התפחה, מילויים מדהימים, עוד 25 דקות התפחה ולבסוף 12 דקות בתנור ויש

לכם פוקצ'ה מדהימה לערב שבועות, או סתם לאמצע השבוע.

המתכון:

500 גרם קמח שמרים לפוקצ'ה של אוסם.

½1 כוס מים

¼ כוס שמן

1 כף קמח

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו לישה מערבלים את המים במהירות הכי נמוכה שיש, מוסיפים שליש מכמות הקמח ומוסיפים לערבב עד שנוצרת בריכה קטנה של בצק, מגבירים מעט את המהירות מוסיפים עוד שליש מכמות הקמח וממשיכים לערבב מגבירים שוב את המהירות ומוסיפים את יתרת הקמח.

בקערה קטנה מערבבים את המלח עם השמן ומוסיפים לתערובת הבצק, לשים שוב עד שכל הבצק מתערבב ונוצר גוש אשר נדבק לוו לישה.

בקערה נפרדת שמים כפית שמן ומעבירים את הבצק לקערה, מורחים עליו היטב את השמן ומניחים להתפחה למשך שעתיים.

לאחר שעתיים מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מסדרים בתור רולדה מחלקים ל-3 חלקים שווים ומניחים לעוד 25 דקות התפחה.

מעבירים כדור אחד למשטח מקומח ובעזרת האצבעות משטחים, מותחים מעט את הבצק ושוב משטחים.

מורחים את אחד מהמילויים, מעט שמן ומלח ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה מקומח היטב.

בצורה זהה מכינים את שלושת הפוקצות ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180° כעשר דקות או עד שהפוקצו'ת משחימות.

לאחר שמוציאים מהתנור מורחים מעל מעט שמן שירכך אותן חותכים ומגישים.

פוקצ'ה  עם עגבניות בצק וזיתים

 

פוקצה במילוי גמבות, גבינה מלוחה ופרמזן

מילויים:

גמבות קלויות, קלופות וחתוכות לקוביות, גבינת פרמזן מגורדת וגבינה מלוחה.

חצילים חתוכים לקוביות, ממרח עגבניות, וגבינת קשקבל מגורדת.

ירקות שונים: עגבניות, זיתים ירוקים, בצל, עגבניות מיובשות.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: