בראוניז עם חמוציות, שברי שוקולד וחלב מרוכז

בראוניז שוקולד, חמוציות וחלב מרוכז
שנייה לפני שיצאנו לחופשת סוכות, אחד החברה מהעבודה הביא את הבראוניז המדהימים האלה.. עסיסיים כל כך, פשוט נמסים בפה והשילוב של שוקולד מתוק עם החמוציות פשוט קטלני.
תוסיפו על זה את השכבה הקריספית שנוצרת בעקבות אפיית החלב המרוכז… וקיבלתם תענוג מתוק.
10 דקות עבודה 30 דקות אפייה ויש לכם בראוניז נפלאים.
רק בקושי הצלחתי לצלם כמה חתיכות.
 
 בראוניז שוקולד חמוציות וחלב מרוכז
בראוניז חמוציות שברי שוקולד וחלב מרוכז
 
החומרים:
 
שרוול פתי בר (בערך 250 גרם)
150 גרם חמאה מומסת
2 כפות שטויות אבקת קקאו (לא שוקולית)
 שקית חמוציות (בערך 100 גרם)
100 גרם שוקולד מריר/חלב/לבן קצוץ דק
1 פחית חלב מרוכז
 
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 160°.
מרפדים תבנית אלומיניום בינונית בנייר אפייה.
טוחנים את הפתי בר לפירורים, מוסיפים את החמאה והקקאו ומערבבים עד שנוצרת תערובת אחידה.
משטחים את התערובת בתנית המרופדת, מפזרים מעל חמוציות בצורה שוורה, ושוקולד קצוץ.
שופכים מעל הכל את החלב המרוכז באופן אחיד שיכסה את כל המאפה.
מכניסים לתנור ואופים כ – 30 דקות.
מוציאים, מצננים עד שהעוגה קרה לגמרי, מפרידים מהתבנית וחותכים לקוביות אחידות.
מגישים לצד כוס קקאו חם.
 
IMG_3113 IMG_2453
 
 
מודעות פרסומת

מתויג:, , , ,

2 מחשבות על “בראוניז עם חמוציות, שברי שוקולד וחלב מרוכז

  1. odi ash 21 באוקטובר 2014 בשעה 10:44 am Reply

    ניסיתי יצא פשוט מעולה

    אהבתי

    • romi's cookies 21 באוקטובר 2014 בשעה 11:39 am Reply

      חחחחח, מתכון פשוט אלוף נתת לי. כל הכבוד לך. נשיקות.

      אהבתי

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: