פשטידת תרד וגבינות

עוד מעט מגיע הערב הנפלא שנקרא ערב שבועות תוך כדי הכנה גיליתי תרד במקרר והחלטתי להכין פשטידת תרד וגבינות.

הנה מתכון בעשר דקות הכנה.

החומרים
50 גרם חמאה
1 בצל גדול קצוץ דק
5 שיני שום כתוש
500 גרם עלי תרד
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 כוס קמח רגיל
1שקית אבקת אפייה
1/2 כוס שמן
1 מיכל שמנת לבישול
4 ביצים
100 גרם גבינת קשקבל
150 גרם גבינה בולגרית
1 גביע שמנת חמוצה
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
ממיסים את החמאה במחבת, מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה מוסיפים את התרד בצל ירוק ומלח ומטגנים לתערובת אחידה עד שכל הנוזלים מתאדים.
בקערה מערבבים את שאר החומרים, מוסיפים את תערובת התרד, יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה משחימה.
ממתינים עד שהפשטידה מתקררת מעט ומגישים.
חג שמח ומהנה לכולם.

20140603-123021.jpg

20140603-123038.jpg

20140603-123059.jpg

מודעות פרסומת

מתויג:, , , ,

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: