

אופן ההכנה:
לקצוץ בצל קצוץ דק, לקצוץ פלפל אדום קצוץ דק, לטגן את הבצל והפלפל האדום עד שמזהיב. להוסיף שום, לטגן עוד מספר שניות ולהוסיף כוס מים. בזמן שהבצל מיטגן לרסק את העגבניות עם הקליפות במעבד מזון. אחרי שהמים רותחים להוסיף את שאר החומרים מלבד הביצים, להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה לפחות שעה (אפילו שעה וחצי). לדאוג לבחוש מידי פעם, ולבדוק שיש מים במידה ויש צורך ניתן להוסיף עוד מעט מים. לבשל כשעה. במקביל לחתוך את הנקניקיות לחתיכות באורך של 2-3 ס"מ ולטגן מעט במחבת כדי להוציא את הטעמים להעביר לקערה ולהניח בצד. לבדוק את הסיר של העגבניות ולערבב מידי פעם, להוסיף את הנקניקיות ולבשל עוד מספר דקות, ליצור גומות קטנות בתוך הרוטב ולשבור את הביצים בעדינות כדי לא לפוצץ את החלמון, לבשל על אש בינונית עוד מספר דקות עד שהביצים מתקשות. לקצוץ פטרוזיליה ולאחר שהביצים מוכנות לפזר מעל פטרוזיליה ופלפל שחור גרוס. הנה קצת תמונות משלבי ההכנה.. מקווה שתהנו.

