קציצות בשר לברביקיו

 

 אוטוטו ל"ג בעומר, ועוד הרבה לפני יום העצמאות, תהנו ממתכון אלוף לקציצות בשר על האש.
 

קציצות בשר לברביקיו
החומרים:
800 גרם בשר בקר טחון
200 גרם בשר עוף טחון
כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פפריקה חריפה
רבע כפית כמון
רבע כפית כרכום
3-4 כפות שמן
4 שיני שום כתושים
חצי כף אבקת מרק עוף
חצי כף מלח
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
 
שומן כבש (לא חייב).
 
אופן ההכנה:
 
מערבבים את כל החומרים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה ליצור כדורים ולמעוך אותם מעט.
להניח על המנגל ולאפות משני הכיוונים עד שהקציצות מוכנות.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s