קציצות בשר לברביקיו

 

 אוטוטו ל"ג בעומר, ועוד הרבה לפני יום העצמאות, תהנו ממתכון אלוף לקציצות בשר על האש.
 

קציצות בשר לברביקיו
החומרים:
800 גרם בשר בקר טחון
200 גרם בשר עוף טחון
כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פפריקה חריפה
רבע כפית כמון
רבע כפית כרכום
3-4 כפות שמן
4 שיני שום כתושים
חצי כף אבקת מרק עוף
חצי כף מלח
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
 
שומן כבש (לא חייב).
 
אופן ההכנה:
 
מערבבים את כל החומרים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה ליצור כדורים ולמעוך אותם מעט.
להניח על המנגל ולאפות משני הכיוונים עד שהקציצות מוכנות.
מודעות פרסומת

מתויג:, ,

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: