צלי בקר ברוטב בצל ופטריות

 
צלי בקר ברוטב בצל ופטריות
 
לבישול הצלי:
 
נתח כתף בקר (מס' 5)
מעט שמן לטיגון
2 בצלים חתוכים גס
2 גזרים חתוכים גס
גבעולי פטרוזיליה (בלי העלים)
גרעיני כוסברה
מלח
פילפל
 
לטגן את הצלי במחבת היטב מכל הכיוונים במשך דקה.
להעביר לסיר להוסיף לסיר את כל החומרים ולבשל במים במשך כשעתיים שעתיים וחצי. הצלי מוכן כאשר קיסם ננעץ בו בקלות.
להוציא מהסיר ולצנן ללא התבשיל.
 
החומרים לרוטב:
 
3 בצלים גדולים
2 קופסאות פטריות משומרות חתוכות או 2 קופסאות פטריות טריות חתוכות לפרוסות.
שמן לטיגון
1 כוס מים
1 כף סוכר
1 כף מרק עוף
½ כפית כרכום
½ כפית קינמון
פילפל שחור
 
לטגן את הבצלים עד להשחמה להוסיף את הפטריות ולטגן.
לערבב עם שאר החומרים ולהסיר מהאש.
 
לפרוס את כתף הצלי לפרוסות בעובי 1 ס"מ, לטבול כל פרוסה ברוטב ולסדר בתבנית. להשתדל לטבול את הצלי ברוטב ולהשאיר את הבצל והפטריות לסוף.
לאחר סידור הצלי לשפוך מעליו את הרוטב עם הבצל והפיטריות ולהכניס לתנור למשך כשעה.
 
מודעות פרסומת

מתויג:, , ,

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: