סלט פסטה קר


 סלט פסטה קר שילוב מענג של טעמים קרים לימות הקיץ….
 
סלט פסטה קר:
זמן הכנה 20 דקות.
 
החומרים:
 
500 גרם פסטה מסולסלת (ביסלי) צבעונית.
1 חציל בינוני
1 גמבה אדומה
1 פלפל מתוק ירוק
1 פלפל מתוק צהוב
3 שיני שום קצוצים
250 גרם גבינה מלוחה
שמן זית
פלפל ומלח לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
 
להרתיח סיר גדול עם מים חמים להוסיף מעט שמן ואת הפסטה ולבשל עד שהפסטה מוכנה.
לסנן את הפסטה לשטוף ולהניח בצד.
במקביל לחתוך את החציל לקוביות בינוניות, לחתוך את הפלפלים לרצועות בינוניות ולטגן את הירקות קלות במחבת. לשים לב לכך שהירקות לא מטוגנים יותר מידי ועדיין נשארים מעט פריכים.
בקערה גדולה לערבב את הפסטה, הירקות, שיני השום הקצוצים ושמן הזית, להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
אפשר לאחסן במקרר עד לשימוש, מניסיון אפשר להכין יום מראש, לפני ההגשה לשפוך לקערת הגשה לחתוך את הגבינה המלוחה לקוביות, לפזר מעל ולהגיש.
רוב זמן ההכנה הוא זמן בישול הפסטה והטיגון אם עושים את זה במקביל הזמן מתקצר והסלט יהיה מוכן בצ'יק.
 
מודעות פרסומת

מתויג:, , , ,

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: