לחם קלוי עם רוטב שום שמיר

 
צריך שיהיו לנו במגירה כמה מתכונים להכנה בצ'יק, אני דואגת תמיד להשאיר במקרר כמה ממרחים שאפשר לשלוף למרוח על לחם ולהכניס לתנור, אחר כך זה כבר עושה את העבודה לבד, הריח של הלחם הקלוי תמיד פותח את התיאבון.
 
 
 
ממרח שום שמיר
 
החומרים:
 
צרור שמיר רחוץ ומנוקה מגבעולים
4-5 שיני שום
¼ כוס שמן זית
½ כפית מלח
 
אופן ההכנה:
 
להכניס את צרור השמיר לתוך מעבד מזון, להוסיף את השום והמלח ולטחון , כשנוצר ממרח להוסיף בזילוף איטי את שמן הזית עד שנוצרת עיסה.
 
 
 
 
להכנת לחם קלוי וממרח שום:
 
לחתוך פרוסות לחם דקות , למרוח את הממרח על הלחם ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך 10 דקות עד שהלחם משחים .
 
להוציא ולהגיש.
 
אפשר לשמור בקופסה אטומה במשך שבוע ימים.
 
 
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: