גוואקמולי טעים אש – Gwacamole

Picture 013
הגיע עונת האבוקדו, כל כך יפים ירוקים ועסיסיים שפשוט חייב להכין מהם סלט.
נזכרתי שחברה שהגיע ממקסיקו לפני שנתיים נתנה לי מלא מתכונים מדהימים לסלסה, גוואקמולי ועוד מלא מאכלים, המוזר זה שעד עכשיו אפילו לא חשבתי על המתכונים האלה, ופתאום ככה מבט אחד באבוקדו הזכיר לי אותם והחלטתי להכין את הגוואקמולי.
ביננו, אבוקדו, ירק, בצל עגבניה וקצת חריף לצד קרקרים טעימים… לא צריך יותר מזה.
אז הנה מתכון מדהים לגוואקמולי טעים אש…
Picture 011 Picture 013 Picture 014 Picture 017
גוואקמולי
החומרים:
2 אבוקדו בשלים
½ בצל סגול
3 בצלים ירוקים כולל העלים
2 עגבניות בינוניות
¾ פלפל ירוק חריף
2 שיני שום
צרור עלי פטרוזיליה וכוסברה
מיץ מלימון טרי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
לקלף את האבוקדו, לרסק בעזרת מזלג ולהניח בקערה.
לקלף את הבצל הסגול לקצוץ אותו דק ולהוסיף לאבוקדו.
לקלף את הבצלים הירוקים, לקצוץ אותם דק ולהוסיף לאבוקדו.
לקלף את העגבניות, לחתוך אותן לקוביות קטנות ולהוסיף לאבוקדו.
לנקות את הפלפל הירוק מחרצנים, לקצוץ אותו דק ולהוסיף לאבוקדו.
לקצוץ את עלי הפטרוזיליה והכוסברה ולהוסיף לתערובת האבוקדו.
להוסיף שום כתוש, מיץ לימון מלח ופלפל, לערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
להגיש לצד קרקרים..
תהנו.
מי שמעדיף גוואקמולי חריף יותר יכול להוסיף עוד פלפל חריף.
Picture 019
gwacamole
מודעות פרסומת

מתויג:, , ,

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: