פשטידת בשר ובצק עלים בקלי קלות Puff pastry meat pie

 
פשטידת בשר ובצק עלים קיץ, חם, לא תמיד בא להתאמץ ולהכין ארוחה מסובכת, אבל בואו נודה בזה אין ברירה, צריך לאכול…
מה שכן אני תמיד מחפשת את הפתרונות הפשוטים במטבח בימים חמים כאלה.
קופסאות שימורים כמו עגבניות מרוסקות או פטריות חתוכות זה חלק מהפתרון, והטעם נשאר אותו הדבר.
הנה פשטידה שאמנם מצריכה מעט עבודה, מעט, לא מאמץ היסטרי, ומבטיחה לכם אחרי שתוציאו מהתנור תבינו שהמאמץ היה שווה את זה.
שימו לב, האורז הוא מרכיב חשוב בפשטידה כי הוא סופח את כל הנוזלים ודואג לכך שהבצק התחתון יישאר קריספי וטעים.
 
פשטידת בצק עלים ובשר
 
החומרים:
חבילת בצק עלים
800 גרם בשר טחון בקר
200 גרם בשר טחון עוף
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1 קופסת עגבניות מרוסקות
1 כוס אורז
3 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות
2 כפות מרק עוף
1 כף פפריקה מתוקה
רבע כפית כורכום
1 פלפל חריף קצוץ דק
1 קופסת שימורי פטריות פרוסות
חצי כף סוכר
כף שמן זית
מעט מלח
פלפל לבן לפי הטעם
לקישוט:
ביצה טרופה
שומשום
 
אופן ההכנה:
בסיר גדול להכין את האורז לפי הוראות ההכנה שעל השקית ולהניח בצד.
בקערה לערבב את הבשר עם פפריקה, כף מרק עוף, רבע כפית כורכום, פלפל חריף קצוץ דק, ופטרוזיליה.
לטגן את הבצל עד שמשחים מעט להוסיף את הפטריות להמשיך לטגן במשך מספר דקות להסיר מהאש ולהניח בצד.
לטגן את הבשר במשך מספר דקות עד שכל הבשר משנה את הצבע והופך אדמדם – אפור, ולהניח בצד.
בקערה בינונית לערבב את העגבניות המרוסקות עם מעט מלח כף שמן זית וחצי כף סוכר.
עכשיו להרכבת הפשטידה.
לרפד תבנית אלומניום מלבנית בינונית (לא אינגליש קייק) בנייר אפייה.
פשטידת בשר
לפרוס את בצק העלים ולחתוך מלבן בגודל התבנית, להניח את הבצק בתחתית התבנית, לפזר מעל שכבה דקה של אורז, מעל האורז לפזר שכבה של בצל עם פטריות, לאחר מכן לפזר מעל הבצל את הבשר, ומעליו את העגבניות המרוסקות.
שלבים בהכנת פשטידת בשר
לחתוך עוד מלבן של בצק עלים ולהניח מעל העגבניות, לטרוף ביצה, למרוח מעל הבצק שכבה של ביצה ולפזר שומשום, לקישוט.
שלבים בהכנת פשטידת בשר
לאפות בתנור שחומם מראש ל – 250 מעלות במשך 20 דקות עד שהבצק משחים ונהיה קצת קריספי.
להוציא מהתנור ולהגיש חם.
 20130806-065602.jpg

20130806-065613.jpg

20130806-065622.jpg

עכשיו בעונת הברביקיו, אפשר להכין את הפשטידה ולקחת כתוספת  ל"על האש", או שאפשר להכין אותה כארוחת ערב לארוז את הילדים ולהגיע לאחד מהחופים הקרובים או פארק קרוב לביתכם ולהנות מארוחת ערב נחמדה בחיק הטבע.

מה שלא יהיה עשו זאת באהבה והנאה.

It's summer. It's hot, and to tell you the truth I don't always have the mood the to make a complicated meal, but let's face it it's not that I have a choice, my family needs to eat …
this is why I'm sometimes looking for simple solutions in such hot days .
I must tell you that cans tomatoes or can sliced ​​mushrooms are part of the solution, and the taste remains the same.
Here's a pie that really requires a bit of work, with a little (not a hysterical) effort, and ensures you when you get it out of the oven that the effort was worth it.
Please notice that the rice is an important ingredient on this pie because it absorbs all the liquid and makes sure that the bottom crust will remain crispy and delicious.

 Puff pastry meat pie
Ingredients:
1 Package of puff pastry
800g beef mince
200g chicken breast mince
½ cup chopped parsley
1 canned tomatoes sauce
1 cup of rice
3 large onions, peeled and chopped
2 tablespoons chicken powder
1 tablespoon sweet paprika
A quarter teaspoon of turmeric
1 hot pepper, peeled and chopped
1 canned sliced ​​mushrooms
Half tablespoon sugar
Tablespoon olive oil
Pinch of salt

Ground white pepper
For the decoration:
1 egg beaten
Sesame
Preparation:
prepare the rice according to the preparation instructions on the bag and set aside.
in a large Bowl mix the meat with paprika, chicken soup, a quarter teaspoon of turmeric, chopped hot pepper, and parsley. Fry it for 3 – 4 minutes until the meat change his color. Set aside.
Fry the onion until slightly browned add the mushrooms continue to fry for a few minutes remove from heat and set aside.
In medium bowl mix the tomatoes sauce with a little salt, tablespoon of olive oil and half a tablespoon of sugar.
Place baking paper on medium side aluminum pad
Preheat the oven to 250˚
Cut the puff pastry on the size of the aluminum pad and place the dough in bottom of the pan, place over a thin layer of rice, spread over a layer of onions with mushrooms, spread over the meat, spread the tomatoes sauce over the meat.
Cut another sheet of puff pastry and place over the tomatoes.
Brush the top of the puff pastry with the beaten egg, spread sesame.
Bake for 20 minutes until the dough gets a little browned and crispy.
Remove from oven and serve hot.

מחשבה אחת על “פשטידת בשר ובצק עלים בקלי קלות Puff pastry meat pie

  1. odi ash 6 באוגוסט 2013 בשעה 6:01 am Reply

    היי לימור
    חוץ משימורי הפיטריות הכל טוב
    נשיקה
    אודי

    אהבתי

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: