רולדה במילוי שוקולד בלגי מעולה

 רולדה במילוי שוקולד בלגי מעולה
 
 
 
חייבת לציין, ברגע שגיליתי את המתכון הזה של עוגת הספוג אני כולי בהתלהבות, בהתחלה הכנתי עוגת שכבות מדליקה, ואחר כך הכנתי רולדה מדהימה והכל עם אותו המתכון.
 
אז חברים, חבל סתם ללהג, קדימה לעבודה.
 
רולדה וניל במילוי מוס שוקולד בלגי מעולה
  
 
לעוגת ספוג:
 
4 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
4 כפות קמח
כפית שטוחה אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
½ כוס סוכר
2 כפות שמן
 
לקרם:
1 פודינג בטעם שוקולד בלגי מריר
 
¾  כוס חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
 
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה
 
 
אופן ההכנה:
לעוגה:
 מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף אחיד ויציב.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם 2 כפות שמן ועם תמצית וניל.
מוסיפים את החלמונים לחלבונים בתנועות עטיפה.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לתערובת בתנועות עטיפה.
משטחים את התערובת על נייר אפייה בתבנית אלומיניום גדולה ואופים בחום של 180° למשך 6-8 דקות.
 
במקביל מכינים את המוס וציפוי השוקולד
למוס:  מקציפים את השמנת עם הפודינג והחלב עד לקבל  מוס אחיד.
לשוקולד: ממיסים את השוקולד והשמנת על אש קטנה עד שנוצרת תערובת אחידה.
 
מוציאים את העוגה מהתנור, ומצננים, מורחים את המוס בשכבה אחידה ומגלגלים לרולדה לאט תוך כדי הפרדת העוגה מהנייר אפייה.
יש לשים לב לא לשבור את העוגה.
 
אחרי שנוצרת רולדה לשפוך מעל את ציפוי השוקולד בצורה אחידה עד לכיסוי מוחלט של הרולדה.
להכניס ולאחסן במקרר.
 
sponge cake roll with dark belgian chocolate mousse
 Sponge cake:4 eggs, separated yolks
4 tablespoons flour
Teaspoon baking powder
Tsp vanilla extract
½ cup sugar
2 tablespoons oil

Cream:
1 instant  dark chocolate pudding
¾ cup milk
1 container of cream

Topping:
100 grams of dark chocolate
Half  container of cream

method
Beat egg whites until foamy. Add ½ cup sugar gradually until egg whites are stiff.
In a separate bowl mix the egg yolks with 2 tablespoons oil and vanilla extract.
Add the egg yolk jently to the egg whites.
slowly and gradually folding in the flour and baking powder mixture very gently BY HAND using a rubber spatula until just incorporated into the meringue mixture..
Spread the mixture on a cooking sheet in a large aluminum and bake at 180 ° for 6-8 minutes.

At the same time prepare the mousse and chocolate coating
Mousse: Whip the cream with the pudding and milk to get a chocolate mousse.
Chocolate: Melt the chocolate and cream over low heat until the mixture is smooth
Remove the cake from the oven, and cool, spread the mousse jently  and equaly over the cake  and roll the cake slowly while separating t it from the baking sheet.
easy do not break the cake.

After roll formed pour over the chocolate coating evenly to completely cover .
Enter and store in the refrigerator

 

20130709-072756.jpg

20130709-072846.jpg

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: