תפוחי אדמה ברוטב שום בזיליקום ושמן זית בתנור

 תפוח אדמה בתנור
 הכי פשוט, הכי בסיסי .. וטעים ברמות.
כל כך הרבה פעמים קורה שאין זמן להכין ארוחת צהרים, פשוט אין זמן, באותם פעמים אני מחפשת אוכל של שתי דקות הכנה וגמרנו.
לפני כמה שבועות נתקלתי במתכון, וכל כך אהבתי שמיהרתי להכין.
יצא פשוט טעים.
תפוח אדמה ברוטב פסטו בתנור
תפוחי אדמה ברוטב שום בזיליקים ושמן זית בנייר כסף בתנור.
 
החומרים:
3 תפוחי אדמה בינוניים
צרור בזיליקום
4-5 כפות שמן זית
4-5 שיני שום
מלח ופלפל
 
אופן ההכנה:
לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות.
במעבד מזון לטחון את הבזיליקום עם השום להוסיף באיטיות שמן זית תוך כדי הטחינה, לאחר מכן להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
לשפוך את תערובת הבזיליקום על תפוחי האדמה ולערבב היטב.
לסדר בתבנית נייר כסף, לשפוך את תפוחי האדמה מעל נייר הכסף ולעטוף היטב .
להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
לאפות כ – 20 דקות, להפוך את נייר הכסף ולאפות שוב עוד 20 דקות.
לבדוק את הרכות של תפוחי האדמה במידה ותפוחי האדמה עדיין קשים אפשר להמשיך ולאפות עד שהם יתרככו.
להגיש חם.
תפוח אדמה ברוטב בזיליקום שום ושמן זית בתנור
 תפוח אדמה בתנור

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: