סלט של חורף… אבוקדו, עגבניות, חסה בצל ורוטב עם פטרוזיליה

סלט אבוקדו עגבניות וחסה
מי אוהב לטייל בשווקים? לעבור בין הדוכנים, לראות את ערימות הפירות והירקות הטריים, מיכלי החמוצים, הלחמים, הדגים, הבשרים.. הכל כל כך ססגוני, כל כך מושך את העין והכי חשוב מעורר תיאבון.
חלק מהבילוי שלי ביום שישי הוא טיול בשוק, לא רחוק מהבית שלי ישנו שוק קטן, מזכיר קצת שוק איכרים, פתוח אך ורק ביום שישי והסחורה…. טוב זה כבר סיפור אחר.
והכי כיף שתמיד מופיע מישהו חדש עם דוכן חדש ומפתיע במשהו מעניין.
אצלי בבית סלטים תמיד מככבים וזה לא משנה אם הירקות קלויים, מבושלים או טריים, תערובת טעימה של ירקות עם תבלינים שמוגשת לצד לחם חם תמיד תמיד מצליחה לענג.
אין ספק שסלטים זה תמיד טעים.
עכשיו, מילא טעים, זה בריא וזה פתרון מהיר לארוחת ערב, כמה גבינות ליד, חביתה, וכמו שכבר אמרתי, לחם טרי וחם ויש לכם ארוחת ערב נהדרת.
אז קחו מתכון של סלט חורף נהדר עם אבוקדו, עגבניות, חסה, בצל וכל זה ברוטב של שמן זית, מיץ לימון, פטרוזיליה מלח ופלפל ותתענגו.
סלט של חורף סלט אבוקדו, עגבניות, חסה ובצל ברוטב שמן זית לימון ופטרוזיליה
 
החומרים:
 1 חסה עגולה
2 אבוקדו
1 בצל סגול/לבן
2 עגבניות
צרור פטרוזיליה
2 כפות  שמן זית
2 כפות מיץ לימון
קורט מלח
פלפל לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
לפרוס את החסה ולחתוך אותה לחתיכות גסות
לפרוס את האבוקדו לפרוסות ארוכות
לפרוס את העגבניות והבצל לפרוסות דקות
לקצוץ את הפטרוזיליה.
בקערה לערבב שמן זית, מיץ לימון קורט מלח ופלפל ולהוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.
לסדר את החסה בתחתית קערה, לפזר מעל את האבוקדו, העגבניות והבצל, לשפוך מעל את הרוטב ולהגיש.
 סלט של חורף
 סלט עגבניות אבוקדו חסה ובצל
 
 
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: