ריבת תפוז סיני

 20130115-123931.jpg 
 
קוראות יקרות, תעיפו מבט על הבחור הזה ותגידו בעצמכן מדהים לא?
 הנה עוד תמונה במידה והראשונה לא הספיקה…
 
20130118-092710.jpg
 
עכשיו קחו שילוב מנצח של גבר כזה שהוא גם יפה וגם אופה או במקרה שלפנינו גם מבשל….
 
אז בנות, נא להכיר, זהו אלכס, אלכס עובד איתי שנים,  אדם מדהים, אבא מדהים, תותח בספורט (כדורסל, מטקות, כושר הכל הולך….), ומסתבר שגם אלוף לא קטן במטבח.
ואם אתן לא מאמינות קבלו מתכונים ותמונות ותחליטו בעצמכן..
ריבת תפוז סיני
 
 ריבת תפוז סיני
 
החומרים:
1 ק"ג תפוז סיני
1 ק"ג סוכר
מקל וניל
מקל קינמון
מיץ מחצי לימון
 
אופן ההכנה:
 
פורסים את התפוז הסיני לפרוסות דקות עד כמה שאפשר.
 
ריבת תפוז סיני
מנקים מגרעינים וחרצנים.
 
ריבת תפוז סיני
 
מניחים את התפוזים בסיר בינוני, יוצקים ערימת סוכר קטנה על התפוזים הסיניים כדי שתתחיל לחלחל ממלאים כרבע מגובה הפרי מים ומתחילים לבשל על אש בינונית.
 
ריבת תפוז סיני
ברגע שמבעבע מוסיפים עוד סוכר ומספיגים.
בוחשים מידי פעם וכל פעם מוסיפים עוד סוכר ומבשלים על אש בינונית עד שכל הסוכר נמס.
ברגע שהסוכר נמס מנמיכים מהאש, וממשיכים לבשל בערך שעה שעה וחצי.
בזמן הבישול יצטבר קצף לבן בדפנות הסיר, תקפידו להסיר את הקצף מידי פעם בעזרת כף עץ.
כשהתערובת הופכה לריבה מוסיפים מיץ מחצי לימון וממשיכים לבשל עוד מספר דקות.
כמו כן ניתן להוסיף לתערובת בזמן הבישול מקל וניל או מקל קינמון או גרעיני ציפורן.
 
ריבת תפוז סיני
 
לאחר הסרת הריבה מהאש, יש לקרר אותה למזוג לצנצנות מעוקרות ולאטום היטב.
בשביל להשיג אטימה מוחלטת אחרי שסגרתם את הצנצנת תהפכו אותה על הראש הדבר ייצור וואקום מוחלט.
 
חברים תהנו וספרו איך יצא..
 
 
 
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: