אומלט ביצים וצ'יפס

 עכשיו בעונת החגים מצאתי את עצמי הרבה פעמים חושבת איך אני פוטרת את הילדים מארוחת צהריים מושקעת ועדיין טעימה,  אצלנו הפיתרון האידיאלי הוא אומלט ביצים וצ'יפס.
מכינים צ'יפס, מערבבים ביצים, מניחים צ'יפס במחבת שופכים מעל את הביצים טיגון משני הצדדים וסיימנו עניין, האומלט מוכן.
כמובן שתמיד אפשר לגוון בתוספות שונות לפי הטעם, נקניקיות חתוכות לקוביות, פסטו, סחוג חריף, סלט מטבוחה, עגבניות, שום, בצל ועוד אין סוף תוספות כל אחת בנפרד או אפילו כמה ביחד לפי הטעם האישי.
 
אומלט ביצים ו'ציפס
 
החומרים:
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרצועות
2 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק לצ'יפס.
בקערה קטנה מערבבים את הביצים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, כמו שאמרתי, כאן המקום להוסיף תוספות שונות, רוטב פסטו, רוטב צ'ילי, נקניקיות חתוכות, סלט מטבוחה, עגבניות, שום ועוד דברים.
מעבירים את הצ'יפס המוכן למחבת עם מעט שמן משטחים את הצ'יפס לשכבה אחידה ושופכים מעל את הביצים.
מנערים קלות את המחבת כדי שכל הצ'יפס יכוסה בביצים ומטגנים כ – 2 דקות.
הופכים את האומלט בעזרת צלחת (מכסים את המחבת בצלחת גדולה והופכים את המחבת לתוך הצלחת).
מטגנים שוב כ  2 דקות עד שהאומלט מקבלת גוון זהוב.
 

מעבירים לצלחת  ומגישים חם.

מחשבה אחת על “אומלט ביצים וצ'יפס

  1. שרביט גלית 30 בנובמבר 2012 בשעה 7:41 pm Reply

    מדהים איך שהדברים שגדלנו עליהם ונראו לנו מובנים מאליו עוברים הלאה לדור הבאה ומתקבלים באותה אהבה, בעצם מה יש לא לאהוב.

    אהבתי

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: