קאפקייקס תפוחים גירסה פרווה

 
אחרי הברכה לשנה טובה הגיע זמן המתוקים, וכן אני יודעת שראש השנה כבר עבר ושזה מגיע קצת באיחור אבל עדיין  שווה פירסום.
האמת, שהשנה לא כל כך התחשק לי על עוגות הדבש המסורתיות ועוגות המייפל  למיניהן, רציתי משהו חדש והצלחתי להפתיע עם קאפקייקס מדהימים שנתקלתי בהם באחד מאתרי האוכל  הזרים שאני גולשת בהם.
קאפקייקס תפוחים מרענן  מתכון פשוט וקל להכנה שמשאיר ניחוח של קינמון  ווניל בכל הבית וטעם של עוד בפה.
 
קלי קלות, מבטיחה.
 קאפקיקס תפוחים
 
חומרים ל – 20 קאפקייקס גדולים
 
3 כוסות קמח
¾ כוס סוכר לבן
¾ כוס סוכר חום (אני מערבבת סוכר חום כהה עם סוכר דמררה)
½ כפית אבקת סודה לשתייה
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית מלח
1 כפית קינמון
 3 ביצים
½ כוס שמן
½ כוס רסק תפוחים
½1 כפית תמצית וניל
3 כוסות תפוחים נקיים, מקולפים ומגולענים מגורדים במגרדת גסה מעורבבים עם 3 כפות סוכר ו – ½1 כפית קינמון.
 
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל – 180°.
לערבב את הקמח, סוכר לבן, סוכר חום, סודה לשתיה, אבקת אפיה, מלח וקינמון בקערה.
בקערת מיקסר לערבב את השמן, רסק תפוחים ותמצית וניל.
להוסיף את  הביצים אחת אחר השנייה , לבדוק שהן נבלעות היטב בתערובת.
לשפוך את תערובת החומרים הרטובים לתערובת החומרים היבשים ולערבב עד שנוצרת עיסה חלקה.
להוסיף את התפוחים המגורדים.
לסדר תבנית מאפינס עם עטרות נייר, למלא כשני שליש מגובה העטרות בתערובת הקאפקייקס ולהכניס לתנור למשך 16-20 דקות.
הקאפקייקס מוכנים כאשר קיסם אשר ננעץ במרכזן יוצא נקי.
 
 
מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: