קאפקייקס שוקולד מושחתים בציפוי פרוסטינג שוקולד

 
שחיתות, זוהי המילה המתאימה לתאר את הפוסט הזה, ולא סתם שחיתות, אלא מנה מושחתת, טעימה, עסיסית, ורטובה של שוקולד.
סיפרתי כבר שהכנתי עוגות וקאפקייקס לרגל יום ההולדת שלי והבאתי לעבודה נכון? נכון.
פירסמתי את המתכון של עוגת האפרסקים ואגוזי מלך, פירסמתי את המתכון של קאפקייקס לימון ועכשיו נישאר לפרסם את המתכון של קאפקייקס השוקולד המושחתים האלה. (אציין שאת הבסיס למתכון הקאפקייקס מצאתי באיזה חוברת שפורסמה באינטרנט, והעברתי אותו שידרוג מסויים).
 
 
קאפקייקס שוקולד מושחתים בציפוי פרוסטינג שוקולד
 
החומרים:
 
½1 כוסות קמח
1 כוס סוכר
שליש כוס קקאו הולנדי משובח
1 שקית אבקת אפייה
½ כוס שמן
3 כפות מיץ תפוזים
1 כוס מים פושרים
1 ביצה
1 כפית תמצית רום
 
לפרוסטינג שוקולד
250 גרם גבינת שמנת
100 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל טהורה
1 גביע שמנת מתוקה להקצפה
100 גרם שוקולד מריר/חלב איכותי
 
 
הוראות ההכנה:
לחמם תנור ל – ° 170.
לערבב את הקמח, סוכר, קקאו ואבקת אפייה בקערה קטנה
בקערת מערבל להקציף את הביצה להוסיף את השמן, מים, תמצית רום ומיץ תפוזים.
להוסיף את תערובת היבשים לתערובת הרטובים תוך כדי הקצפה עדינה.
לשמן תבנית מאפינס או להניח עטרות נייר בתוך תבנית מאפינס.
למלא כל שקע בערך שני שליש מהגובה.
לאפות כ – 15 דקות או עד שקיסם שננעץ בתוך הקאפקייקס יוצא נקי אבל לא יבש.
להוציא את הקאפקייקס מהשקעים ולצנן על גבי רשת.
 
להכנת הפרוסטינג:
להמיס את השוקולד מעל בן מארי. (הסבר למטה) ולהניח להצטנן מעט.
בקערת מערבל להקציף את הגבינה, אבקת הסוכר והניל עד להתרככות הגבינה.
להוסיף את השמנת המתוקה ולהקציף עד שנוצר קרם יציב.
להוסיף את השוקולד המומס בתנועות עטיפה.
למלא שקית זילוף ולזלף מעל הקאפקייקס.
 
בן מארי – זוהי דרך להמיס את השוקולד מניחים מעל קערה עם מים רותחים קערה נוספת יבשה עם השוקולד, דואגים שלא תחדור אף טיפת מים לתוך השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: