אגוזים במלח

ט"ו בשבט, חג של פירות יבשים, אגוזים, שקדים (ברור, השקדיה כאילו) וכל מה שאפשר להכין מהם.
היום בערב כל המשפחה מוזמנת אליי לחגיגת ט"ו בשבט, ומעבר לכל המתוקים שכבר הכנתי (חלק מהם ציינתי כבר וחלק אציין בפוסט הבא בהמשך היום) החלטתי להכין גם משהו מלוח, פשוט, קל וטעים. אגוזים במלח.
 
25 דקות הכנה ויוצא מעדן.
 
אגוזים במלח
 
החומרים:
 
חצי קילו אגוזים
רבע כוס מים
מלח
 
 
אופן ההכנה:
 
לפצח את האגוזים בעזרת מפצח אגוזים, והכוונה היא בדיוק לזה, לפצח, לא לשבור לגמרי כדי שהאגוזים עדיין ישארו שלמים ועם קליפות.
לשים הכל בקערה גדולה, לשפוך מעל את המים ולערבב את כל האגוזים כדי שיהיו רטובים.
לפזר מעל מלח שולחן רגיל, עד שכל האגוזים מצופים במלח. (אני אוהבת את האגוזים מאוד מלוחים, אפשר לפזר פחות מלח).
לשטח את כל האגוזים בתבנית עם נייר אפייה ולהכניס לתנור לחום של ° 180 מעלות ל – 20 דקות בערך.
אם בזמן ששיטחתם את האגוזים נשפכו מים על נייר האפייה, לא נורא, זה בסדר.
האגוזים מוכנים כאשר הם יבשים, ואין מים בתבנית.
 

 

אגוזים במלח

אגוזים במלח

מודעות פרסומת

מתויג:

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: