ליקר קפה

 
נכון שציינתי כבר שאני מכורה לנס קפה, ולא סתם נס קפה, לנס קפה נמס (לא מגורען) של עלית. כן, אין מה לעשות, לפחות 12 כוסות ביום, מכורה קשה, אני יודעת.
באחת ההזדמנויות קניתי בסופר ליקר קפוצ'ינו ערבבתי עם מעט חלב והוספתי לנס קפה…. ואוו. טעים, טעים, טעים.
ואז נתקלתי במתכון להכנת ליקר ביצים שהיה רשום בו להוסיף 2 כפות של ליקר אמרטו, לא היה לי אמרטו אז הוספתי את הליקר קפוצ'ינו, מקסימום, מה כבר יכול לקרות, אז לא יהיה טעים, נוסיף לעוגה ונגמור עניין. טוב, מיותר להגיד שלעוגה זה לא הגיע, זה פשוט נגמר, ובליקר הבא שהכנתי כבר הכנסתי מנה מכובדת ביותר של ליקר קפה….. טוב, ממליצה לכל אוהבי הליקרים  לנסות,  חובה, בכל בית.
 
 ליקר קפה
 
 החומרים:
 
 1 קופסה של חלב משומר ממותק
 1 כוס ליקר קפה
 1 כוס שמנת מתוקה
 4 ביצים
 
 אופן ההכנה:
 
 לערבב את כל החומרים בבלנדר עד שנוצרת תערובת חלקה. להגיש עם קרח, בתוספת חלב, או פשוט להנות מזה בצורה המקורית, פשוט טעים
 
שימו לב לקישוט של הכוסות.....

2 תגובות

כתיבת תגובה