פופקורן בציפוי קינמון ושוקולד

כן חברים, עונת הכדורגל מתחילה, ואצלנו… מתאספים חברים של הבן הגדול, חברים של הבן הקטן, חברים של בעלי… פיצוחים, חטיפים, שתיה, בירות בקיצור….חגיגה.
 
ומה יכול להתאים יותר לחגיגה מאשר פופקוד? ועוד מצופה קינמון ושוקולד….
 
אז הנה מתכון מדהים שהאמת מתאים לא רק לערבי כדורגל אלא גם למסיבות יום הולדת, לאירוח חברים, או סתם לנישנוש מול הטלויזיה…
 
פופקודן בציפוי קינמון ושוקולד
 
החומרים:
 
1 חבילת פופקורן מצופה בחמאה למיקרוגל
2 כפות אבקת קקאו
1 כפית קינמון
 
לקרמל:
 
50 גרם חמאה
שליש כוס סוכר
2 כפות סירופ מייפל
 
אופן ההכנה:
להכין את הפופקורן לפי הוראות ההכנה ולהעביר לקערה גדולה.
לערבב היטב בקערה קטנה את אבקת הקקאו עם הקינמו.
 
להכנת הקרמל:
 
בסיר קטן על אש בינונית לערבב את החמאה עם הסוכר וסירופ המייפל עד שהסוכר נמס והתערובת רותחת. להנמיך את האש ולהמשיך לבשל תוך כדי עירבוב לסירוגין עד שתערובת הכרמל הופכת לצבע זהב בהיר.
להסיר מהאש.
 
לשפוך חצי מהקרמל על הפופקודן ולערבב בעדינות עד שכל הפופקורן מצופה לשפוך את החצי השני ולערבב שוב.
לפזר מעל את תערובת הקינמון והקקאו עד שכל הפופקורן מצופה.
 
להגיש ולהנות.
 

2 תגובות

  1. יופי של שדרוג לדבר שכולם אוהבים. למרות החששות מהקינמון . המתכון פשוט טעים ומפתיע! נסו את הפופקורן בציפוי קינמון ושוקולד! כל הכבוד מחכה למתכון המפתיע הבא.

    אהבתי

כתיבת תגובה