פרנצ' טוסט…

מי לא  מכיר את הדבר הטעים הזה? פרוסות לחם, טבולות בחלב וביצה מטוגנות במעט שמן ולסיום מצופות בסוכר? מכירים נכון?!
בכל אופן, אתמול הבת הגדולה שלי החליטה שהיא מפנקת את האחים שלה, פרסה כיכר לחם לבן, עירבבה ביצים, מזגה חלב לקערה וטיגנה לכל אחד שתי פרוסות עסיסיות, פיזרה מעט סוכר והנה… ארוחת ערב יוצאת דופן ומתוקה.
מיותר לציין ששתי פרוסות זה המון, יש כמות מסויימת שילד יכול לאכול, אז נשארה פרוסה אחת מיותמת מסכנה שחיפשה לה בית… וגם מצאה אותו.
לקחתי מעט סירופ מייפל פיזרתי מעל הפרוסה (לא נשכח את קריאות המחאה שקיבלתי מהילדים שלי על זה שלא הצעתי קודם את האפשרות הזאת  כי מי לא אוהב סירופ מייפל?!) ו… התענגתי.
נספור קלוריות בפעם אחרת…
 
טוב חברים אם יש מישהו שאוהב פרנצ' טוסט  הנה המתכון בגירסה הבסיסית ביותר:
 
החומרים:
 
לחם לבן פרוס לפרוסות בינוניות (בערך 2 ס"מ )
2 ביצים טרופות
חלב
סוכר רגיל מעורבב עם שקית סוכר וניל.
 
אופן ההכנה:
 
לחמם חמאה במחבת, לטבול את הלחם בחלב, אחר כך לטבול אותו בביצה ולטגן עד שמשחים מעט.
 
להוציא ,לפזר סוכר ולאכול חם.
 
באופן אישי:
אני באופן אישי אוהבת לשדרג את הדברים בעזרת תוספות מעניינות כמו: שוקולד חלב מגורד, ריבה (תפוזים, תותים, משמשים וכו'), סירופ מייפל, סירופ שוקולד,  שוקולד לבן מומס עם מעט פירות יער,  קינמון,  סוכר דמררה , סוכר חום ועוד ועוד ועוד כיד הדימיון.
 
 
 
 
 
 
 
 
מודעות פרסומת

מתויג:

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: