לזניה גבינות

 
 
לזניה… אמממ יאמי.
מרגיש כמו איטליה, שילוב של דפי פסטה, עגבניות, גבינות, שמן זית ואורגנו ומעל הכל גבינה צהובה טעימה ומותכת.
 
לזניה גבינות
 
לתבנית מלבנית אלומיניום בגודל בינוני
 
כ- 9 מנות.
 
 החומרים:
  
קופסת עלי לזניה
 6 קופסאות קוטג' 5%
 4 כפות שמן זית
 קופסת רסק עגבניות בינונית
 400 גרם גבינה צהובה מגוררת
 מלח ופלפל
 כף אורגנו (אפשר יותר).
 
 אופן ההכנה:
  
להניח בתבנית מרובעת שכבה אחת של עלי לזניה, בזמן פתיחת הקופסה יש לחשב את כמות עלי הלזניה כדי שיספיקו לשתי שכבות. (כמובן שאם הכמות מספיקה ורוצים להכין בתבנית גדולה יותר יש להוסיף עוד גבינות בהתאם).
 לערבב את הקוטג' עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם ולמרוח את התערובת על גבי עלי הלזניה.
 להניח מעל תערובת הקוטג' עוד שכבה של עלי לזניה.
 לערבב את רסק העגבניות עם 2 כפות שמן זית מלח פלפל ואורגנו למרוח על הלזניה.
 לפזר מעל את הגבינה הצהובה ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות עד שהגבינה הצהובה מותכת.
 
 להוציא מהתנור לחתוך חתיכות נדיבות  ולהגיש חם.
  
מודעות פרסומת

מתויג:

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: