שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא

 פסח הגיע
 
איזה כיף, נקיונות, התחדשות, חופש, בילוי עם הילדים, עוגיות יין ו… מצות. יאמי.
אני מאלו שאוהבים מצות, בכל וריאציה אפשרית, עם שוקולד, עם מיונז ונקניק, מטוגנות, הכל הולך.
 
אז הנה מתכון לבורמוואלוס, בורמוואלוס זה מאכל טורקי של מצות ממולאות בגבינה צהובה ומטוגנות בשמן.
מ ש מ י ן!!!! אבל טעים!!!! וביננו כל הפסח הזה משמין אז בואו נתענג ונחשוב על דיאטה אחר כך.
 
 
 
 
לפני כן אני רוצה לציין שני דברים הראשון שזאת גירסה מקוצרת של בירמוואלוס במקור ממלאים את זה בפירה וגבינה, אני אישית מעדיפה את זה ככה.
והדבר השני הוא… שבכוונה לא רשמתי כמויות ואחרי שתכינו פעם אחת תבינו למה….
 
 בורמוואלוס.
מצות
גבינה צהובה פרוסה
ביצים
מלח
פלפל
שמן לטיגון
 
אופן ההכנה
 
 
מרטיבים את המצות טוב טוב במים ועוטפים במגבת כדי לשמור על הלחות למשך רבע שעה.
לאחר מכן, חוצים את המצה לשניים.
מורחים כל חצי במרגרינה, מניחים פרוסת גבינת צהובה ומגלגלים.
בקערה בינונית טורפים ביצים עם מעט מלח ופלפל.
טובלים את המצה המגולגלת ומטגנים כ – 2 דקות מכל כיוון.
יש לדאוג שהמחבט תהיה מלאה בשמן מספיק כדי לכסות חצי מהמצה.
 
 
 
 
 

מתויג:

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: